Publicat pe Lasă un comentariu

Termeni și condiții de utilizare

Conditii si restrictii legale generale cu privire la utilizarea site-ului firmei Muzica Online SRL

Toti utilizatorii site-ului www.muzicamagazin.ro se obliga sa respecte prezentele Conditii Generale pentru utilizarea Site-ului. Daca nu sunteti de acord cu prezentele Conditii Generale va rugam sa nu continuati accesarea Site-ului.

Utilizarea site-ului

Puteti utiliza materialele de pe site-ul Muzica Online numai in interes personal, necomercial, cu conditia sa nu modificati simbolurile si textul cu privire la copywrite si drepturile de proprietate pe care le contin materialele originale. Nu puteti modifica in niciun mod materialele din acest site sau sa le reproduceti, sa le expuneti in public, sa le distribuiti cu scop comercial sau public. Utilizarea acestor materiale pe alte site-uri sau retele de calculatoare, in orice scop, este interzisa. Materialele din acest site sunt proprietatea Muzica Online  si utilizarea neautorizata a acestora poate viola legea dreptului de autor, trademark si alte legi. Daca nu respectati aceste conditii, nu mai sunteti autorizati sa utilizati acest site si trebuie sa distrugeti toate materialele tiparite sau descarcate.

Utilizarea software-ului

Utilizarea programelor descarcate de pe site este supusa conditiilor de licentiere din Software License Agreement care le insoteste sau este oferită odata cu programele. Nu puteti descarca sau instala programe inainte de a fi citit si acceptat conditiile cuprinse de Software License Agreement.

Folosirea informatiilor

Comunicatiile de la utilizatori (altele decât datele cu caracter personal) sunt tratate ca neconfidentiale si ca nefiind proprietatea acestora, iar proprietarul acestui site poate utiliza informatiile in orice scopuri, incluzând reproducerea si publicarea, precum si utilizarea ideilor in orice scopuri, inclusiv comerciale. Astfel, in cazul in care cei care acceseaza documentele produse de proprietarul acestui site intervin cu intrebari, comentarii, sugestii sau alte informatii de acest tip, in legatura cu continutul unui material, aceste informatii vor fi considerate drept non-confidentiale iar proprietarul acestui site nu va avea nici un fel de obligatie legata de asemenea informatii, având libertatea de a reproduce, utiliza, publica si distribui informatiile respective fara nici o restrictie. Proprietarul acestui site va avea libertatea de a utiliza, in orice scop, ideile, conceptele, know-how-ul si tehnicile mentionate in aceste informatii.

Utilizarea listei de discutii

Muzica Online nu este obligată, sa monitorizeze sau sa revizuiasca zone ale site-ului unde utilizatorii transmit, afiseaza informatii sau comunica cu altii.  Muzica Online  nu va avea nici o raspundere cu privire la continutul acestor mesaje, indiferent daca se afla sau nu sub incidenta legii dreptului de autor, intimitatii, obscenitatii sau care violeaza legea sau lezeaza drepturile omului. Muzica Online îşi rezerva dreptul de a sterge mesajele care includ materiale abuzive, defaimatoare, obscene sau pe care le considera inacceptabile.

Legaturile spre alte site-uri

Oferim legaturi spre alte site-uri pentru a veni in ajutorul dumneavoastra. Daca utilizati aceste legaturi, veti parasi site-ul. Muzica Online nu a analizat aceste site-uri, nu controleaza si nu este responsabil pentru aceste site-uri sau continutul lor. Astfel, Muzica Online nu gireaza sau nu le reprezinta, inclusiv informatiile, programele si alte produse sau materiale gasite pe aceste site-uri sau orice rezultate care pot fi obtinute prin utilizarea lor. Daca decideti sa le utilizati, o faceti pe riscul dumneavoastra.

Marcile Alte produse si nume de firme mentionate in site sunt marci ale respectivilor proprietari.

Promotiile

Toate promotiile sunt supuse disponibilitatii si inventarului. Muzica Online  îşi rezerva drepturile sa schimbe, altereze sau sa anuleze promotiile la orice moment, fara anunt in prealabil.

Disclaimer

În ciuda eforturilor de a publica informatii veridice pe acest site, Muzica Online nu isi asuma responsabilitatea pentru acurateţea si integritatea materialelor sau serviciilor de pe acest site. Muzica Online ar putea face schimbari in materialele si serviciile din acest site sau in produsele si preturile descrise, oricând fara anunt in prealabil. Materialele si serviciile din acest site ar putea sa nu mai fie actuale, iar Muzica Online nu se obliga sa actualizeze materialele si serviciile continute de acest site. TOATE INFORMATIILE DE PE ACEST SITE SUNT OFERITE FARA GARANTII DE NICI UN FEL, EXPRIMATE DIRECT SAU IMPLICITE. Muzica Online SI PARTENERII SAI NEAGA ORICE GARANTIE. Muzica Online SI PARTENERII SAI NU VOR FI RESPONSABILI PENTRU ORICE PREJUDICII INDIRECTE, SPECIALE SAU INCIDENTALE, REZULTATE DIN FOLOSIREA ACESTUI SITE.

Limitarea responsabilitatilor

 Muzica Online, FURNIZORII SAI SAU ALTE PARTI CARE SUNT MENTIONATE PE ACEST SITE NU SUNT RESPONSABILE in NICI O CIRCUMSTANTA PENTRU ORICE FEL DE PIERDERI (INCLUZÂND, FARA LIMITA, CELE REZULTATE DIN PROFITURI PIERDUTE, PIERDEREA DATELOR SAU INTRERUPEREA ACTIVITATII) REZULTATE DIN UTILIZAREA, INCAPACITATEA DE A UTILIZA SAU DIN REZULTATELE UTILIZARII ACESTUI SITE, A ORICAROR SITE-URI LEGATE LA ACEST SITE SAU DIN MATERIALELE, INFORMATIILE SAU SERVICIILE CONTINUTE PE ORICARE DIN ACESTE SITE-URI, INDIFERENT DACA SUNT BAZATE PE GARANTIE, CONTRACT SAU ORICE ALTA TEORIE LEGALA SI INDIFERENT DACA A FOST SAU NU ATENTIONAT DE POSIBILITATEA APARITIEI DE ASTFEL DE PIERDERI. DACA UTILIZAREA MATERIALELOR, INFORMATIILOR SAU A SERVICIILOR DE PE ACEST SITE ARE CA REZULTAT APARITIA NECESITATII DE SERVICE, REPARATII SAU CORECTII ALE ECHIPAMENTELOR SAU A DATELOR, VA ASUMATI COSTURILE PRESUPUSE DE ACESTEA. LEGEA APLICABILA in ACESTE CAZURI AR PUTEA SA NU PERMITA EXCLUDEREA SAU LIMITAREA PAGUBELOR APARUTE CA SI CONSECINTA SAU DIN ÎNTÃMPLARE, ASTFEL ÎNCÃT LIMITAREA DE MAI SUS SAU EXCLUDEREA NU SE APLICA in CAZUL DUMNEAVOASTRA.

Legile aplicabile

www.muzicamagazin.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale statului roman, conformându-se dispozitiilor Legii 365 /2002 privind comertul electronic si a Hotărârii de Guvern pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a legii 365 privind comertul electronic. Continutul lui este permis spre utilizare si potrivit oricarei zone externe Romăniei. Cei care viziteaza site-ul o fac pe propria raspundere si sunt responsabili pentru incalcarea legilor si regulamentelor locale. Orice tentativa de acces neautorizat la pagina web si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Politica de returnare

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 5 zile lucratoare de la denuntarea contractului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.  Muzica Online S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cât si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, socuri etc. incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Generalitati

 Muzica Online poate modifica acesti termeni si conditii oricând fara a anunta Utilizatorul personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta Utilizatorului prin afisarea lor pe site-ul web www.muzicamagazin.ro.ro. Modificarile astfel facute, sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator, daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *